De Wit Totaal e-techniek zoek een projectleider

De Wit Totaal e-techniek zoek een projectleider

Wat maakt een elektrotechnisch project tot een succes? Onze opdrachtgevers weten het: als mensen en techniek samenkomen. In de oplossing, in de planning, in de werkwijze. Dat vraagt om een projectleider die denkt in relaties.

Klik hier om de folder te downloaden

Klantervaringen

Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. We zien het servicegehalte van onze organisatie als een van de belangrijkste punten in onze bedrijfsvoering. Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? Klik dan op het 5 sterrenspecialist logo en bekijk de klantenbeoordelingen.

Green Parking van Philips via De Wit

Green Parking van Philips via De Wit

 

De perfecte balans tussen veiligheid en energiebesparing

 

In parkeergarages staan veiligheid voor bezoekers en duidelijke bewegwijzering voorop. Verlichting speelt daarin een belangrijke rol en is vaak 24 uur per dag, 7 dagen per week ingeschakeld. Daardoor kunnen de energiekosten voor verlichting tot wel 70% van de totale operationele kosten van een parkeergarage zijn.

 

Tot 80% besparing op energiekosten

 

Het nieuwe Green Parking systeem van Philips combineert veiligheid en duidelijkheid met tot wel 80% besparing op energiekosten. Het systeem kan zeer eenvoudig in zones verdeeld worden waardoor extra energiebesparing mogelijk is zonder aan het veiligheidsgevoel te tornen voor de bezoekers. Het systeem is eenvoudig te installeren in bestaande én nieuwe parkeergarages. Bestaande verlichting kan simpelweg één op één vervangen worden en door het gebruik van draadloze sensoren kan aanleg of vervanging van dure bedrading achterwege blijven.
Het Green Parking systeem bevat de nieuwste Philips LED-technologie en sensoren die de levensduur van de verlichting verlengen. Voor parkeerbeheerders betekent dat naast lagere operationele kosten ook minder kosten voor onderhoud en vervanging.

 

De Wit Totaal-E-Techniek nu Philips LED Expert

De Wit Totaal-E-Techniek nu Philips LED Expert

De snelheid van LED innovatie is ongekend. Waar LED's voorheen alleen voor decoratieve doeleinden konden worden toegepast, is LED nu breed inzetbaar voor algemene verlichting. En die ontwikkelingen gaan steeds sneller... Daarom is De Wit LED Expert geworden. 


 

Wat is een Philips LED Expert?

 

 

 

Als erkend LED Expert heeft De Wit als installateur een speciale status binnen de installatie brache. Wij lopen voorop in de laatste LED-ontwikkelingen en krijgen van Philips trainingen. Ook verzorgt Philips op maat gemaakte lichttechnische  projectondersteuning.

 

Door de unieke eigenschappen van LED's kunnen de onderhoudskosten en de energiekosten van installaties naar beneden gebracht worden.

Stap u over op LED en informeer naar de mogelijkheden voor u.

Zelfs leasen van uw verlichting is bij De Wit mogelijk.

LAATSTE NIEUWS
Betere energieprestaties, minder kosten
Vanaf 2023 moet een kantoor groter dan 100 m2 een verplicht Energielabel C hebben. Dat kan u door uw gebouw energiezuinig te maken met bijvoorbeeld zonnepanelen zorgt voor lagere energiekosten.

Vanaf 2023 moet een kantoor groter dan 100 m2 een verplicht Energielabel C hebben. Dat kan u door uw gebouw energiezuinig te maken met bijvoorbeeld zonnepanelen zorgt voor lagere energiekosten. De overheid ondersteunt u met subsidies, de jongens van De Wit Electro met advies en uitvoering. Check eerst uw Energielabel, zodat u tijdig maatregelen kunt nemen.


Als uw kantoor het label A, B of C heeft voldoet het aan die norm voor 2023. Het wordt anders als uw kantoor een Energielabel D t/m G heeft. Dan kan het soms zonder ingrijpende verbouwing het label C halen. Dat rekenen we graag voor u uit; we controleren het gebouw en stellen verbeteringen voor. Misschien krijgt uw pand na wat simpele aanpassingen meteen het hogere Energielabel A of B.

Verbeter de energieprestatie van uw gebouw

Naast de wettelijke eis helpt uw nieuwe energielabel uw kosten te verlagen. Hoeveel dat is rekenen we uit aan de hand van een energieprestatieadvies (EPA). Met dit maatwerkadvies kunt u bouwkundige en installatietechnische maatregelen nemen om de energieprestatie van uw gebouw te verbeteren. Dat levert u een lagere energierekening, minder milieubelasting en een gezonder binnenklimaat. Een EPA wordt opgesteld door onze gecertificeerde EPA-adviseur.

Maak gebruik van financiële regelingen

De overheid ondersteunt ondernemers bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Hier zijn verschillende financiële en fiscale regelingen voor. Bekijk bijvoorbeeld de mogelijkheden van de volgende subsidies:

  1. Stimulering Duurzame Energieproductie SDE+ . Voor investeringen in de ontwikkeling van nieuwe technieken voor onder andere zonne- en windenergie.
  2. Energie Investerings Aftrek (EIA) . Voor fiscaal voordeel en het investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie.
  3. Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE ). Voor een tegemoetkoming in de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels.
  4. Regeling Groenprojecten . Bijvoorbeeld: duurzame huisvesting realiseren met een groenverklaring voor duurzaam bouwen.

Er zijn nog meer financiële en fiscale regelingen voor duurzame energievoorzieningen. Check ze in de energiesubsidiewijzer voor gebouwen. Meer informatie hierover vind u op de website van "Ondernemersplein maar uw bedrijfspand energiezuinig" en uiteraard in een persoonlijk gesprek met de jongens van De Wit uit Noordwijkerhout.


60% minder elektriciteitsverbruik in zes maanden
Installateurs zijn als energieregisseur steeds vaker bepalend bij het verduurzamen van utiliteitsgebouwen. De Wit Electrotechniek is al jaren koploper op het gebied van het verduurzamen van bedrijfsgebouwen en kantoren.

Installateurs zijn als energieregisseur steeds vaker bepalend bij het verduurzamen van utiliteitsgebouwen. De Wit Electrotechniek is al jaren koploper op het gebied van het verduurzamen van bedrijfsgebouwen en kantoren. We bereiken voor onze opdrachtgevers grote besparingen op hun energierekening en leveren een bijdrage aan de opdracht die er voor de samenleving ligt.

De electrobranche neemt actief deel aan deze opdracht, want de gebouwde omgeving is nu nog verantwoordelijk voor circa 40 procent van de CO2-uitstoot, maar als het aan UNETO-VNI en haar leden ligt, gaat dat percentage terug naar 0. Dat kan onder meer door op grote schaal duurzame energie op te wekken en energiemanagementsystemen toe te passen.

Energiezuinige utiliteit

In de utiliteitsbouw verwacht UNETO-VNI dat toepassing van intelligente energiemanagement-systemen een enorme efficiencysprong gaat opleveren. Omdat de bekendheid met deze systemen nog beperkt is, ontwikkelt UNETO-VNI samen met onder anderen FME, ICT-Nederland en de overheid een speciaal programma met vier pijlers: voorlichting, aanbodtransparantie, opleidingen en monitoring.

In alle utiliteitsgebouwen is winst te behalen, maar met name in kantoren en bedrijfshallen is het relatief eenvoudig. Het optimaliseren of vervangen van bestaande installaties kan veel gas en elektriciteit besparen. Het gasverbruik kan zo met een derde worden teruggebracht en het elektriciteitsverbruik zelfs met 60 procent.

Manifest Energietransitie

De leden van UNETO-VNI laten het niet bij woorden, maar komen in actie. De grote technisch dienstverleners die aangesloten zijn bij UNETO-VNI overhandigden tijdens de SER-conferentie in Den Haag het Manifest Energietransitie aan Ed Nijpels, voorzitter van het Energieakkoord. In het manifest kondigen zij aan een energiebesparingsadvies te zullen geven aan iedere klant en met energiemanagementsystemen extra energie te gaan besparen.

Bron: https://www.technieknederland.nl/persberichten/2017/installatiebranche-neemt-regie-in-de-energietransitie


 

Beoordeling 7,9 gebaseerd op 7 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist