NIEUWSARCHIEF

Informatieplicht energie besparende maatregelen

Het is lang aangekondigd, maar vandaag is het zover: Uw onderneming moet uw energiebesparende maatregelen hebben gemeld in het E-loket van het ministerie van economische zaken.

Betere energieprestaties, minder kosten

Vanaf 2023 moet een kantoor groter dan 100 m2 een verplicht Energielabel C hebben. Dat kan u door uw gebouw energiezuinig te maken met bijvoorbeeld zonnepanelen zorgt voor lagere energiekosten.

Zonnepanelen leveren direct rendement en dragen bij aan uw klimaatdoelstelling

We begrijpen dat u niet vaak op het dak van uw bedrijfspand staat, maar als u dat een keer doet zult u ervaren dat u een behoorlijk oppervlak van uw bedrijf ongebruikt laat. Tijd om na te denken over de installatie van zonnepanelen.

60% minder elektriciteitsverbruik in zes maanden

Installateurs zijn als energieregisseur steeds vaker bepalend bij het verduurzamen van utiliteitsgebouwen. De Wit Electrotechniek is al jaren koploper op het gebied van het verduurzamen van bedrijfsgebouwen en kantoren.

Gratis duurzamer worden (en kosten besparen)

Er is veel te zeggen over de ontwikkeling van en duurzame samenleving.

Goed Groen Groei | Katwijk-label voor duurzaam ondernemen

Tijdens het eerste #Duurzaamheidscafé van 20Duurzaam20 ontvingen wij het Goed Groen Groei Label voor Duurzaam ondernemen.

KRB voorziet strandposten van zonnepanelen

De Katwijkse Reddingsbrigade (KRB) heeft zich afgelopen jaar ingeschreven bij het Eneco Luchterduinen Fonds met een initiatief voor verduurzaming van de strandposten

De Wit is met Econed een goede partner voor Zonnepanelen

De Wit Totaal-E-Techniek is met het samenwerkingsverband Econed een grote speler op de markt van zonnepanelen.

Nieuwe kerk voor de Hersteld Hervormde Gemeente te Katwijk

De Wit haalt mooie opdracht binnen; de verbouw en grotendeels nieuwbouw van een kerk met zalencomplex in Katwijk

De Wit Totaal-E-Techniek en Beveiliging ontvangt leden KOV in nieuw bedrijfspand

De Wit Totaal-E-Techniek en Beveiliging ontvangt leden KOV in nieuw bedrijfspand

De leden van de Katwijkse Ondernemers vereniging waren maandag 8 april te gast in het nieuwe bedrijfspand van De Wit Totaal-E-Techniek en Beveiliging in Klei Oost.

Modern en goed geoutilleerd bedrijfspand biedt ruimte voor groei

De Wit Totaal-E-Techniek en Beveiliging verhuist naar Klei-Oost


Nieuwe projecten

De Wit Totaal-E-Techniek heeft in juli 2012 van Heembouw de gunning gekregen voor het uitwerken en installeren van de elektrotechnische- en beveiligings-installaties in het nieuwe Audi-autobedrijf en het VW-centrum aan de Zuidparkweg te Rotterdam.

Nieuw project

De Gemeente Katwijk heeft de Wit Totaal-E-techniek de opdracht gegeven voor het aanpassen van de elektrotechnische- en beveiligings-installaties in het oude gemeentehuis te Rijnsburg.

DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK installateur Red Bull Nederland

Red Bull Nederland kiest voor zijn hoofdkantoor in Amsterdam voor DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK als installateur.

Project met SchoolVision

DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK realiseert een project met SchoolVision.
Enkele lokalen in de nieuwe Praktijkschool De Rijn, onderdeel van het Andreas College in Katwijk, zijn voorzien van de Philips SchoolVision lichtregeling.

Nieuwsbrief: Wijzigingen bij firma DE WIT

Nieuwsbrief 1 oktober 2010

Tramontana

Ook de installaties bij Tramontana zijn in 2010 gerealiseerd door De Wit. Tramontana staat als internationaal vrouwenmodemerk al jarenlang aan de basis van de garderobe van elke veelzijdige vrouw.

Bedrijfshal Cargo Masters / Elmers Hoofddorp

De nieuwe huisvesting van Cargo Masters en Elmers, twee logistieke dienstverleners, bestaat uit een bedrijfshal van 2.280 m² en een kantoor van 1.000 m².

Grimbergen-Noordermeer

De Wit Elektrotechnisch aannemer installeerde de elektrotechnische installaties zoals verlichting, inbraak- en brandbeveiliging, toegangscontrole, datanetwerk en schakelsystemen in het nieuwe pand van Grimbergen-Noordermeer te Rijnsburg.

Hotels van Oranje

De Wit Elektrotechnisch Aannemer is de huisinstallateur van Hotels van Oranje te Noordwijk. Mede door de brede inzetbaarheid en de flexibiliteit van de monteurs is De Wit nu huisinstallateur van Hotels van Oranje.

Rederij Parlevliet - Van der Plas BV

Bij de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Parlevliet en Van der Plas heeft het directe overleg met De Wit Elektrotechnisch Aannemer geleid tot een hoogstandje van inrichtings- en beveiligingstechniek.

Parkeergarage Princehaven

Er is heel wat water door de Oude Rijn gegaan voordat de eerste paal van het prestigieuze woonproject Princehaven de grond inging. Aanvankelijk was het 1992 dat de bouw zou beginnen: het werd 1999. Het resultaat mag er echter zijn. Modern wonen in een architectonisch verantwoorde omgeving. Maar niet alleen datgene wat je ziet verdient aandacht.

Verhees en Van der Plas Notarissen

Bijzondere bedrijven met specifieke technische wensen Een bedrijf dat verhuist heeft vaak een geheel nieuwe en op specifieke behoeften toegespitste elektrotechnische installatie nodig.

Cor Jansen Party Catering BV

De groei van het cateringbedrijf - met 15 vaste medewerkers en de nodige oproepkrachten - maakte uitbreiding noodzakelijk. Op het terrein waar voorheen tuincentrum Moerkerk zat, is nu een gebouw verrezen bestaande uit twee lagen.


Meer resultaten: 1 | 2 | volgende pagina
 

Beoordeling 8,6 gebaseerd op 29 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist